WELCOME TO THE BLOG +BUDAK WENGZ STORY+.. JANGAN LUPA,,TINGGALKAN PESANAN ANDA DI SHOUTMIX SAYA TUH,LEPAS TUH,FOLLOW LA YER,,HIHIHIHI....

Friday, 3 June 2011

!@#$%keboringan melanda%$#@!

Malam ini yg sungguh membosankan,,,
so,,aku x de idea nak wat ape mlm2 mcm nie,,,
nak kuar-moto da simpan,,maen FB-bapak boring giler,,
erm,,,dok ngadap BLOG je la aku nie,,kang kalo da leka ngadap bnde nie,,smpai kol 2 pagi pown rlax agy,,,
haahahahahalktui,,,
nak cite ape ye,,,,,aku x de citer menarik la mlm2 nie,,,otak aku sejuk,kui3,,
kalo otak da sejuk,,kene layan bnde yg panas,,hehehe,,(jgn slah sngke ok)
minom air panas ke,,mandi air panas ke,,huhuuhu,,,
asal aku mengarut nie??
ok,,
baek aku layan lagu agy best,,nak dgr ke?
x yah la,,bkan nye famous pown lagu nie,,korang dgr lagu kat blog aku je la,,best skit,,btol x??
(kalo btol,,sila angkat tgn mcm sya)!!!
huahuahua,,,,,
k,,la,,
boring aku nie da *tahap gaban* da nie,, (*ayat cikgu SAWALLIAH*)
chaw,,(kuangajq kan ayat aku,,)
hehehe,,,sorry,,,,,,

No comments:

Post a Comment