WELCOME TO THE BLOG +BUDAK WENGZ STORY+.. JANGAN LUPA,,TINGGALKAN PESANAN ANDA DI SHOUTMIX SAYA TUH,LEPAS TUH,FOLLOW LA YER,,HIHIHIHI....

Tuesday, 31 May 2011

Best GileRz,,

Satu Hari berjalan,penat giler..tapi best,,mcm2 ada,
walaupown,dalam kawasan N.Sembilan jer,,
erm,,sebenarnye bnyak tempat yg org laen x tau kat N.sembilan nie,,,ahakz,,,,,,,
kalo da g jalan2,,x sah la kalo x photoshoot,,,ahakz,,,
bukan hutan lipur u.bendul,but,hutan lipur pasir panjang,,pown bleh la,,,,,,


hehehe,,,jgn jelez,,non-hado keje,,so,,atas jalan pown  bleh,,ahakz,,,,

Nia pegi Hutan Lipur pasir Panjang jer,,,,
hehehhe,,,,,
bnyak agy sebenarnye tmpat yang pergi,,,,,
tp,aku maleh la nak update gmbar agy,,letih jer,,,nie pown da ok la nie,,,
sje nak jeles kan korang,,,,,,hehehehehhehehe
....peace...





Saturday, 28 May 2011

Pernah Tengok Signboard????

Assalamualaikum,,,,
Salam 1 Malaysia,,hehe,,,,
Kehadapan yang amat berhomat,,,
Disini saya mencadangkan bahawa 'signboard' di Malaysia perlu diubah,
dan menjadi lebih kreatif,hehehe,,,
Seperti ini~
hehehehhe,,,
TERBAEEEEKK,,,,,,
Bukan nak ckp apa la,,
tapi,,best gak kalo signboard mcm nie kan??
hehehehehe,,,,,,,,,
ok la,,,
sampai  sini je la,,
nnt smbong agy,,
papai,,

Friday, 27 May 2011

SAHABAT:)

Tetibe pulak aku teringat kat membe aku,,
(bru je mule cuti,,da rindu)
tp,best sbb dyeorg sume da blik cuti,,
dpt la jmpe,,heeeeeee....


Tp,agy rndu kat membe dlu,,
erm,,,bile la nak jmpe agy nie,,
buat membe yg ad skrang,,
jgn lupa aku!!

dgr lagu nie,,,,

Korang jgn nanges plak dgr lagu nie,,
hehehehhe,,,,,,
(sje m'ngusik).......

Thursday, 26 May 2011

Terima Kasih MAK,,,terima kasih AYAH....

Aku bersyukur kerana aku diberi peluang hidup didunia nie,,tanpaMU,,aku tidak dpt melihat keindahan dunia,,
dan tanpaMU,,aku tidak dpt mengerti kasih dan sayang yg telah bnyak kau curahkan kepadaku,,,
Kerana engkau juga,aku dpt belajar erti kehidupan didunia ini,,,Sesungguhnya,,aku tidak menyangka aku akan lahir didunia ini,,Kerana,,Kalian pasti berharap aku berjaya dan bahagia,,
tetapi,aku takut jikalau aku tdk dpt memenuhi kehendak mu(emak dan ayah),,,
Walauapapun,,aku berterima kasih kepada mu atas segala yg kau telah berikan kepadaku,,
Segalanya,bermula dari engkau,,Terima kasih atas segala nya,,,, 
Aku berharap dapat membalas jasa kalian,,
Insyaallah,,,,

Tak Ku Sangka,Tak Ku Duga.....

                                                                     Malam..........
                                                        Ku tidur x lena.....teringatkan dirimu......
Terimbas kembali kenangan lalu,,alangkah indahnya bersamamu........
Mengalir air mata ku..
Menemani malam sepiku....
Ku rindu saat bersamamu,,
Sukarnya untuk ku melupakan mu..
*Dahulu engkau,berikan cinta,,,
Mengapa kini engkau berubah,,,,
Manakah janji.....
Akan setia menanti,,,
Jikalau engkau x lagi cinta,,,
  Katakan saja,,,,,,,,,,
Aku x kesah,,,
Dari kau terus,,,membuat ku menunggu........
c/o;Tak ku sangka,tak ku duga,,,
Perpisahan yg akn melanda,,,
Da ku cuba,,,,pertahankan,,,,
Namun dirimu pergi jua,,,,
Cintamu bagaikan rembulan,,,
Yang hadir bila malam menjelang,,,,
Kau hilang bila siang mendatang,,,,
 Begitu la sikap mu syg...
Kau lontar cintaku di tepian,,,,
Ku bgaikan hanyut dilautan,,,,
Yang lemas didalam percintaan,,,,
Dipukul gelombang keresahan,,,,
.....................................................................................................

Tuesday, 24 May 2011

PERIKSA??

Apabila sesudah msok kedalm kelas,,
CIKGU:semua duduk ke tempat msing2,sye akn edarkan kertas soalan sekejap lagi,,
semua tolong DIAM!!
MURID:(berterabur dduk kat tmpat msing2)
AKU:(sme gak:) )
CIKGU:mngedarkan kertas soklan,
...........
(tlong semak kertas soalan msing dan pasti kan semua lengkap)
(MASA MENJAWAB)
AKU:mula menjawab,,PAPER CHEMIST rupe nye,,,
hmmm,,,,BLUURRR,,,,,
Tetibe,IDEA dtg,,,hehehhee,,,,,
selepas itu IDEA  dtg dan pergi,,huahuahuahua,,,
Ideaa buruk dtg,,,(TIRU LA)
start tiru meniru antara pelajar,,
hehehehehehe,,,,,,
x bnyak pown,,,,,kui,,,kui,,,kui,,,,kui,,,

Friday, 20 May 2011

Saje~saje,,,,

Assalamualaikum,,,
                                                                                   
Helloooo,,,,
sye bru je nak berjinak2 ngan blog nie,,
so,this blog not ready yet,
masih dlm PEMBINAAN,,
TERIMA KASIH

PEACE,,
my name is muhamad izwan bin muhamad ali..



BLOG??

Bende ape nie??
batu blog,rumah blog,head blog,@#$!%^&
tp knape bnde nie(blog) bntuk dye mcm nie??
pelik aku,,...
Tetibe je aku minat ngan blog nie,,
blog nie sbenar nye,,diary terbaru(bg aku la)
tp,,diary kan personal,blog nie leh lak org tgok,,
enth la,,,aku pown x brapa tau pown,,huahuahua,
x pe,,aku cbe je wat bnde nie,,,,

Thursday, 19 May 2011

STudY~StuDy,,PeniNg KpaLa hOi,,,,,

 EXAM,,EXAM,,EXAM,,dan EXAM..
kalo bab study mmg malas bg aku,,
x tau knpe,asal nak mgadap bku je,mesti tension,,
Sbenarnye,,ari nie aku nak study math ngan chemist(bajet je amik pure science)
TUP2,,buku math lak trtggl kat skola,,
                                                                   (bengang giler)
                                                          Ingatkan,,nak pegi amik td ngan member,
                                                                   smpai je kat PAK GUARD tuh,
                      AKU:cik gate blok A bleh bkk x??sye nak amik bku la,,trtggl bwah meja,,
                             PAK GUARD:x boley,cikgu x kasi bkk waktu cuti(menengking)
                                             AKU:(muka bengang..trus blik umah)
                              mengongnye pak guard,da tua pown mcm bgos agy,,hehehehehe...