WELCOME TO THE BLOG +BUDAK WENGZ STORY+.. JANGAN LUPA,,TINGGALKAN PESANAN ANDA DI SHOUTMIX SAYA TUH,LEPAS TUH,FOLLOW LA YER,,HIHIHIHI....

Saturday, 30 July 2011

~HOSPITAL INN GLENMARIE KUALA PILAH~~

Assalamualaikum,,,
kali ni aku sje je nak cerita pasal aku,,,
hehehe,,,,
hari jumaat(29/7/2011) aku masok hospital n kene tahan wad..
sbb,,,tekanan darah tinggi,,,
masok ari jumaat kluar hari sabtu,,,seb baek dok kejap je,,kalo x,,,abes darah aku kene amik,,ahakz,,,
first time kene tahan wad,,mmg x leh ckp la,,,

FIRST DAY(29/7/2011)
nie pic first masok wad..ngan pkai bju melayu skola nye,,ahakz,,
and,ptang tu jgak ad org dtg melawat..toyen la....
mak ngan ayah aku da lme tggu da..siap bwak best friend aku agy... nadzrul ngan izz...
hehehe...

Tp,,ptg tu,,mak ngan ayah aku balik,,tp,,aku mntak izz teman kan aku,,dye oke jer,,,
ahakz,,,lepak ngan izz,,pham2 je la...perangai mcm bdak2 dye uh,,ahakz,,,

first skali aku kene check ngan doktor,,ape dye check pown aku x tahu.....ahakz,,
kte nye nak check jantung,,hehehe....

patu time pling aku menyampah,,,iaitu TIME MAKAN..
sbb ape,,mknn dye mmg (SEDAAAAP)...ahakz,,
nie dye lauk nye,,,NASI,SAYUR TERUNG ngan IKAN GORENG,,,
huahuahaua.......
tp,,lepas tu,,izz ckp CIKGU HASLIN nak dtg tgok aku,,,apa lagy,,izz suh la ckgu uh blikan nasi ayam..ahakz,,
aku hentam je,,,heheheheheh....
cikgu thanks sbb kenyangkan perut saya,,hahahhaa,,,,,,,,

LAST DAY(30/7/2011)
hmm,,aku x ckop tdo,,
ahakz,,
pkol 12 nurse dtg tgok aku..pkol 3 aku dgr nurse lari2..pkol 5 nurse bising2,,,
pkol 6 lebey kene kejut ngan nurse,,,,huh....bengang siot,,,ahakz,,,,,,,
tp,,xpe,,,nurse sume best2,,ahakz,,,(yg praktikal je la)
...................................................................
kpala otak jd giler sbb dok ngan izz...
dye pown nak jd patient skali,,nah amik bju aku....ahakz,,,,


hehehehehehe.......
lpas tuh,,aku dpt tahu yg aku leh blik...yahoooooo....
trus je aku tepon ayah aku suh amik,,ahakz,,,
so,,time to back,,hehehe
 jmpe nurse,,sbb nak bkak jarum tmpat msok air tuh,,,,ahakz,,
on the way nak bkk,,,

 
setle masalah,,,ahakz,,,
kenangan dok kat hospital kuala pilah,,

sblum balik,,ad pak cik nie sempat nasihat kat aku,,,
dye kte "jgn dtg sini lagy"
hmmm,,,aku paham meaning dye tuh,,
tp,,izz ckp lak,"maksud dye,dye x bg aku dtg sbb aku wat bising dlm hospital tu kowt,,ahakz,,,"
thank uncle...

hehehehe,,,,
sekian saja dari HTAN.......KUALA PILAH....

1 comment: