WELCOME TO THE BLOG +BUDAK WENGZ STORY+.. JANGAN LUPA,,TINGGALKAN PESANAN ANDA DI SHOUTMIX SAYA TUH,LEPAS TUH,FOLLOW LA YER,,HIHIHIHI....

Saturday, 11 June 2011

Hari AhaD....LasT Day HOLiDAy~

Terasa bosan sangat hari ni,,
Esok da mula naek sekola balik,,,erm,,,,,
So,,sesiapa yg nak topup tdo tuh,,leh la topup skunk,,sok nak skola,,kene bgun awal,,ahakz,,,
kali ni,,aku da wat 2 entry tuk balik skola,,x de idea nak citer ape,,,
Tgah boring so,,baek aku layan lagu,,hehehe...
layan lagu nie,,ok x??

layan jer~

Friday, 10 June 2011

SEKOLAH

hahahahahaha,,,,,,

da pown nak berakhir,,erm,,cepat je mse berlalu,
diam x diam,,da nak abes cuti skola nie,,,
aq rse,,kerajaan kene pnjangkan cuti la,,hehhehe,,
x puas la cuti 2 minggu,,,hehehe,,
(tamak giler)
x rse pape pown cuti 2 minggu nie,,ahakz,,
da nak naek skola da,,,,

erm,,,sekolah,,sekolah,,,sekolah,,,

hahahaha,,,

tapi,,bile waktu sekola,,sebuk nak cuti,,bile waktu  cuti,,sebuk lak nak skolah,,,
(aneh2 je,,)
hehehe,,,

PERMAINAN DUNIA,,


.................................................................................................................................................................


Wednesday, 8 June 2011

*kengkawan*

Tetibe plak aku rse mcm nak ubah lagu tema blog aku nie,,
Aku da ubah,,aku pilih lagu KITARO,,
aku ske lagu nie,,sbb lagu nie mcm lagu nostalgia,,hehehe,,
Topik utama aku,,pasal kawan2 aku,,
Entah la,,tetibe mood aku berubah kepada kawan2 nie,,
Nak kte sedih,,bile msing2 wat haluan sendiri,,MAYBE...
Nak kte ske,,bile msing2 ad bersme,,MAYBE.....
Tapi yg pasti,,mesti kawan2 nie,,akan pergi tgglkan kte gak,,
erm,,so,,jge la kawan2 korang yer,,,,

  1. Jangan buat kawan2 kte mara,
  2. Jangan buat kawan2 kte kecil hati,
  3. Jangan buat kawan2 kte terhina,,
  4. Jgn buat kawan2 sebgai permainan kte,,
  5. Hormati kawan2 kte,,
  6. Buat baek dgn kawan2 kte,,
Mungkin korang x nak kehlangn kawan2 korang,,so,,,jge lah kawan2 kte,,
kte buat baek ngan kawan2,,kawan2 juga akan buat baek ngan kte,,,,,



Monday, 6 June 2011

^PASU BUNGA^

hahahahaha,,(gelak dulu)
sebenarnye aku nak cerite kat korang,,pada(5/6/2011)
aku,izz,nad,amer,g tlong cikgu(cikgu haslin) turunkan pasu dri lorry,,
kat ZARINA NURSERY,
aku ingat kan,,lori 3 tan ke,
rupe2 nyer,,lori 14 tan,,hahahahahahalktui,,,
amik kau,,letih giler,,
bukan gmbar sebenar,,
gmbar lori nie,,agy besar dri yg ni,,14 tan la kte kan,,
Kteorg mule dri pkol 8 sengah,abes dlm pkol 11 lebey kowt,,hahahha,,
penaaaaaaatttt gileeeer,,,,
selepas abes je turunkan pasu,,rse lege skit,,tp,,,
hakikatnye,,BAPAK SAKIT PINGGANG aku,,
mwaawawawawawa,,,,
sampai skrang aku rse skit je nie,,(ikut tarikh update)
tp x pe,,berbaloi gak,hehehhe,,,(paham2 je la ye)
dpt duet la dri cikgu tuh,,ape agy,,hahahahahaha,,,,
hilang penat kejap dpt duet,,patu,,dtg blik la penat nyer,,,hehehehehe
DAEBAK LA CIKGU~~
heeeeeeee,,,,,,

Friday, 3 June 2011

!@#$%keboringan melanda%$#@!

Malam ini yg sungguh membosankan,,,
so,,aku x de idea nak wat ape mlm2 mcm nie,,,
nak kuar-moto da simpan,,maen FB-bapak boring giler,,
erm,,,dok ngadap BLOG je la aku nie,,kang kalo da leka ngadap bnde nie,,smpai kol 2 pagi pown rlax agy,,,
haahahahahalktui,,,
nak cite ape ye,,,,,aku x de citer menarik la mlm2 nie,,,otak aku sejuk,kui3,,
kalo otak da sejuk,,kene layan bnde yg panas,,hehehe,,(jgn slah sngke ok)
minom air panas ke,,mandi air panas ke,,huhuuhu,,,
asal aku mengarut nie??
ok,,
baek aku layan lagu agy best,,nak dgr ke?
x yah la,,bkan nye famous pown lagu nie,,korang dgr lagu kat blog aku je la,,best skit,,btol x??
(kalo btol,,sila angkat tgn mcm sya)!!!
huahuahua,,,,,
k,,la,,
boring aku nie da *tahap gaban* da nie,, (*ayat cikgu SAWALLIAH*)
chaw,,(kuangajq kan ayat aku,,)
hehehe,,,sorry,,,,,,

Wednesday, 1 June 2011

6BMW MINI??

Aku tgok sume membe aku msok an cerite tntang 6BMW MINI ni,,,
aku rse,,aku pown nak gak la,,,,
group nie,,dicipta oleh Mas,,budak dye ala-ala cute tuh,,,
erm,,
Mksud group nie,,ialah,,
6 Bersahabat Mas,Wani,Muni,Izz,Nad &Iwan(aq ler tuh)
erm,,,nme aku gak yg last,,,
tp x pe,,,aiman x kesah,,,hehehehe,,,,,,,,

ni la dye,,bdk2 group 6bmw mini tuh,,,
hehehehhe......
aku kenal kan korang ye nme2 bdak nie,,..
Perempuan:dri kiri~Mas,Wani,Muni,
Lelaki:yg dduk~Izz,,brdiri~Nad,Iwan(aq)
group nie,,giler2 pening skit,,,huahuahua,,,,,,,,
N group nie,,mmg giler photo gak la,,,
lagy2 bdak Mas,Wani,Muni N' x terkecuali,,Izz,,,
huahuaua,,,,
aq ngan Nad je kurang skit la amik gmbar nie,,,
hehehehehehhe,,,
(jgn terasa lak ye my friend)
ok la,,laen kali citer agy la pasal group nie,,,,
idea aku da lari2 la,,,,erm,,
A,E,I,O,U,,,STOP,,hehehehe,,,,,,,,,

*sempoi*

MAAF,entry ini untuk suka2 sahaja,,
sesiapa yg x berminat sila tekan alt+f4,,
SEKARANG!!!

sorry,TER-upload gmbar nie,,
hehehe,,,
sje2 je nie,,jgn terasa lak ehy,,,
tgn aku tetibe lak upload pic nie,,,gatal skit,,huahuahua,,,,,,,
Tp,x de pape pown kan,,sje je wat hepy2,,

Photographer???

Hello semua,,,,
selamat malam,selamat pagi,,selamat petang,,
bkan ape,,mne la tau korang tgok aku nye entry nie waktu malam ke,pagi ke,or petang??
so,,aku wat la malam,pagi,petang,,,
da,,da,,,malas nak mengarut-ngarut nie,,,,
hehehehehhehe,,,,,
sebenarnye,aku nak bgtau korang,ok x kalo aku jd photographer nie??
dengar,mcm x kene je ekh???
Tp,,aku ad gaya ke jd photographer nie,,,,,
????????

Tgok nie,,

Ada gaya x??
erm,,mungkin aku leh jd photographer part-time nyer,,,,
hehehe,,
So,,maybe aku leh jd photgrapher ke x??
ahakz,,x yah pikir panjang,kalo ad kursus utk photographer nie,,
kompem aku g nyer la,,,,heheheheheh,,,,,,
ok,,,chaw,,,papai,,,,,