WELCOME TO THE BLOG +BUDAK WENGZ STORY+.. JANGAN LUPA,,TINGGALKAN PESANAN ANDA DI SHOUTMIX SAYA TUH,LEPAS TUH,FOLLOW LA YER,,HIHIHIHI....

Sunday, 3 July 2011

<#PERASAAN#>

KENAPE TIBA-TIBA PULAK AKU BERCERITA PASAL PERASAAN??
 MCM2 JENIS PERASAAN YG KTE AD,,,


Tapi,,aku nak cerite kat korang yg aku tgah sedih sbb membe aku dri skola TTJ da balik..
Keriuhan,,dgn gelagat dyeorg x lagy aku rse,,hahahah,,,
best giler!!
mcm2 gelagat ad,
Kenangan bersama AMIN,SYAFIQ,HAKIM,ISMAIL(brases),AFIQ,AMIRA,AMANI & AYU..
ahakz,,thank kawan2 sbb korang ad jd meriah skit,tp,,korang da balik,,hmm,,sunyi jer,,
mule2 dtg,aku knal ngan bdk lelaki je 4 org(amin,akim,ismail,syafiq) sbb mse cuti aritu ad g skola dye aja buat blog,,, afiq mse tuh buat blog tuh dye x de,,bdk pompuan bru aritu knl,,hehehe,,,
so,,x de pape la,,,bdk laki x poyoz,,ad la skit amin uh,,syafiq skali tgok mcm pon**n pown ad,,tp,,kalo da bese,,mmg perangai dye cmtuh,,ahakz,,hakim,dye ok jer,, ismail asyik kene kutuk je ngan aku,,
aku pggl dye mail brases sbb dye pkai brases tuh,tp,bdk kelas aku pggl dye mail lambong,tp,,aku pggl dye mail brases gak,gigi besi,,ahakz,,(sorry mael)..afiq,sempoi je dye nie,,
bdk pompuan lak,,,mira,dye okeyh,,amani,mcm berlagak pown ad mse mule2 tgok,,tp,,da knal dye,,hahaha,,,prangai dye mcm ustazah pown ad gak,,,,,,,,,,,,,jln menegak jer,,kui3,,,tp,,dye x sombong pown,,last skali ayu,dye nie pendiam jer,,tp,,bile da kene kutuk,,huahuauha,,,
klakar aku,,,dye ad sedara kat jelai 2,,aku ingat kan spe,,rupe2nye,,ain kasema sedare ehy,,hehehe,,
mse second last day uh,,g la umah ain,,ayu nak jmpe sedare la ktekan,,,dye pggl mak ain,MAK NGAH..
patu,,siap ar,kene nganjing ngan aku,,hahaha,,,,,
Tapi,dyeorg mmg best la,,heheh,,,
JANGAN LUPA DTG JELAI AGY YE!!

Muhamad Izwan
gmbar knangan!
aq ngan hakim~


apek ngan mael brases

amin

ayu ngan mira..sempoi~

syafiq!!(white t-shirt)

afiq


amani(tgok mke dye,nmpak grang kan?? cehh,,hati lombut,,kui3,,)

last day n now just memorize!!
hmmmm..........
k.take care....will be meet again..insya-ALLAH....amin,,

No comments:

Post a Comment